Αναζητήστε γρήγορα εδώ!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στο στόχαστρο της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε


Τα κατορθώματα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό δεν περνούν απαρατήρητα στην Ισπανία, με τους ανθρώπους της Μπιλμπάο να φέρονται διατεθειμένοι να εξετάσουν την περίπτωση του «Τσινγκούρι» εφόσον τελικά ο Χοακίν Καπαρός αποχωρήσει το καλοκαίρι.

«Καπαρός ή Βαλβέρδε;», είναι τίτλος στο δημοσίευμα του ισπανικού σάιτ «elathletic.com» και μέσα στο κείμενο αναφέρεται: «Οι φήμες για αλλαγή προπονητή έχουν μεγαλώσει στο Μπιλμπάο. Και ο Βαλβέρδε επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Καπαρός έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου και έπειτα βγαίνει στην αγορά εργασίας. Ποιος θα προπονεί την Αθλέτικ την επόμενη περίοδο;».

«Η πιθανότητα να παραμείνει ο Καπαρός στον πάγκο της Αθλέτικ ασθενεί. Υπάρχει σκεπτικισμός, καθώς το κακό σερί των τελευταίων αγώνων με συγκομιδή μόλις 4 πόντων από το μάξιμουμ των 21 βαθμών (σ.σ. μετράει τα τελευταία 7 ματς), αρχίσει και επηρεάζει αρνητικά την απόφαση. Σ' αυτή την περίπτωση η πιθανότητα να έρθει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κερδίζει πόντους. Ο μίστερ , γνωρίζει την Αθλέτικ, και έχει για ατού τα δύο πρωταθλήματα, που κέρδισε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Άραγε θα υπάρξει και Τρίτη υποψηφιότητα;».

Πάντως ο προπονητής των Πειραιωτών δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011 και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο προκειμένου να την οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.


LAYOUT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου