Αναζητήστε γρήγορα εδώ!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κάνει βουτιές από 11 μέτρα σε παιδικές πισίνες


Επικίνδυνες προκλήσεις για λίγους!
Ο Darren Taylor ή αλλιώς ο Καθηγητής της Βουτιάς (Professor Splash), ο οποίος κατάγεται από το Colorado, έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στις καταδύσεις.


 Όχι οποιεσδήποτε καταδύσεις αφού ο Darren Taylor είναι γνωστός για τις βουτιές του σε παιδικές πλαστικές πισίνες με ύψος μόλις 28 cm.
Ο Taylor κατείχε 12 παγκόσμια ρεκόρ σε 5 χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιαπωνία και Αμερική) και θεωρείται ο καλύτερος “ρηχός” καταδύτης.
Πρόσφατα κατέρριψε το 12 παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος, πηδώντας από ύψος 11 μέτρων μέσα σε μία πλαστική πισίνα, που περιείχε μόλις 30,5 cm νερό.
Το ρεκόρ καταρρίφθηκε στη Νορβηγία με τον Taylor να πέφτει στην πισίνα με το παγωμένο νερό χωρίς να παθαίνει απολύτως τίποτα. Το παγωμένο νερό, όπως αναφέρει ο ίδιος, βοηθά στην επιβράδυνση της πτώσης κατά την πρόσκρουση με το νερό.
Επίσης, δηλώνει ότι οι βουτιές του πραγματοποιούνται με συγκεκριμένη τεχνική, για αυτό και δεν πρέπει να δοκιμαστεί από άλλους. Σύμφωνα με την τεχνική που χρησιμοποιεί, κατά την πρόσκρουση με το νερό της πισίνας, η πίεση που δέχεται το σώμα του μεταφέρεται εξίσου και ομαλά σε όλο το σώμα του.
Πριν κάνω τη βουτιά, πρέπει να κρίνω τον αέρα, τη θερμοκρασία, την ώρα και να είμαι ήρεμος, ώστε κάθε βουτιά να είναι και μια επιτυχία.
































http://www.onlycy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου